Susanne


Jag har sedan många år tillbaka hjälpt många människor till bättre hälsa genom samtal och terapibehandlingar. Jag har utbildat mig till Dipl. Massageterapeut, Cert.Massör/ Hälsoteket i Malmö och Leg.Tandhygienist, tandsköterska/ Tandvårdshögskolan i Malmö. Jag är Reiki Master/två olika lärare. Har även utbildning från Arthur Findlay College, Stansted Hall. Är Medium och ger medial vägledning och bevisföring från andra sidan.

Min medialitet har jag haft med mig sedan barnsben och jag har även utbildning inom den mediala världen. Jag började min väg inom Reiki när jag stod och masserade. Då kände jag att det var en annorlunda energi som kom från mina händer. Jag började se saker om kunden utan att jag ställde tjugo frågor. 

Det ledde till att jag även kom i kontakt med den som initierade Reiki för mig. Det öppnade upp för att vidareutveckla min förståelse av mina upplevelser som jag har haft med mig sedan jag var ett litet barn. Det är nyfikenheten och livsglädjen som tar mig vidare i livet.

Vill du ha kontakt med nära och kära.? Då har du hittat rätt.

Kan du känna igen dig när jag säger att du är här på jorden för att lära? Att du ibland är tvivlande inför nästa steg? Att du ibland undrar om du ska fortsätta ditt liv i samma spår?  

Jag vill försöka ge dig verktyg att förstå, läka och komma vidare med ditt liv. Ett liv med glädje och en vilja att ta nya tag. Jag tror att det är meningen är att vi ska reflektera för att ta oss vidare i livet. 


Jag arbetar med dessa verktygen. Reiki, massageterapi, inspirerande samtal, vägledning. Bevis på att de som har passerat livet är kontaktbara.

Välkommen att boka tid. Du kan få vägledning, healing via mail,  telefon om du tycker att det är svårt att komma till kliniken.Min intention är att du ska känna dig uppmärksammad och väl behandlad.