Jag har sedan 1989 hjälpt många människor till bättre hälsa genom samtal och 

terapibehandlingar i tandvården och i Friskvården.

Jag startade företag redan 2009 i Malmö. Då arbetade jag som Diplomerad massör. 

Diplomerad massageterapeut av Branschrådet Svensk Massage certifierad massör.2010.

Reiki behandlingar sedan 2015. Jag är Reiki Master/Lärare sedan 2019. 

Jag har också utbildning från Arthur Findlay College, Stansted Hall. Är medial och ger medial vägledning genom samtal. Jag använder min medialitet.

Min medialitet har jag haft med mig sedan barnsben och jag har även utbildning inom den mediala världen. 

 Reiki öppnade upp för att vidareutveckla min förståelse av mina upplevelser som jag har haft med mig sedan jag var ett litet barn. Det är nyfikenheten och livsglädjen som tar mig vidare i livet.

Vill du ha kontakt med nära och kära.? Då har du hittat rätt.

Kan du känna igen dig när jag säger att du är här på jorden för att lära? Att du ibland är tvivlande inför nästa steg? Att du ibland undrar om du ska fortsätta ditt liv i samma spår?  

Jag vill försöka ge dig verktyg att förstå, läka och komma vidare med ditt liv. Jag förmedlar andlig och personlig vägledning. Budskap från anhörig och bevis från andevärlden. Ett liv med glädje och en vilja att ta nya tag. 

Jag tänker och känner att det är meningen att vi ska reflektera, för att ta oss vidare i livet. 


Jag arbetar med dessa verktygen. Reiki, massage, inspirerande samtal, vägledning. Meditation. Nu erbjuder jag  grundkurs i meditation.

Välkommen att boka tid på Bokadirekt.se. Susanne Ekstrand Friskvård I Morgongåva, Heby kommun. Min intention är att du ska känna dig uppmärksammad och väl behandlad. Avslappnad och nöjd. Känna ork till att se ljuset i tillvaron.

Tystnadsplikt respekteras och används.